otohaber_logo
Haberler
Makyajlı SL Los Angeles Otomobil Fuarı’nda Tanıtılacak
Geçtiğimiz günlerde bir çizim görseli paylaşılan makyajlı SL, detaylandı.
Makyajlı SL Los Angeles Otomobil Fuarı’nda Tanıtılacak

Geçtiğimiz hafta haberini yaptığımız ve yalnızca bir teaser görsel paylaşılan modelin detaylı fotoğrafları gün yüzüne çıktı. Önümüzdeki hafta Los Angeles Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak SL'de daha geniş elmas desenli ızgara ve AMG-GT'den esinlenerk tasarlanan LED farlarla, daha geniş hava girişlerine sahip ön tampon öne çıkıyor. Arka tarafta ise tamamen kırmızı grafiklere sahip stoplar, çarpıcı bir difüzör ve yeni krom egzozlar kullanılıyor.

SL AMG 63 versiyonunda farklı bir radyatör ızgara, karbon fiber aksana sahip tamponlar, marşpiyeller ve çift kollu jantlar sunuluyor.

Otomobildeki en büyük değişiklik iç mekanda yapılmış. Orta konsolun üzerinde daha büyük bir kumanda ekranına sahip modelde, karbon fiber aksan ve sürüş modları için yine yeni kontrol kumandalarına yer veriliyor. Makyajlı SL'de Individual, Comfort, Sport, Sport+ ve Race olmak üzere beş farklı sürüş moduna ek olarak ESP ve süspansiyon ayarları da bu butonlar yardımıyla kontrol ediliyor.

Henüz motor seçenekleri saklı tutulan otomobilin 9 kademeli 9G-TRONIC otomatik şanzımanla sunulacağı ve Aktif Gövde Kontrol Sistemi'ne sahip olacağı biliniyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.