otohaber_logo
Haberler
Focus Red ve Black Edition Geliyor
Ford, küçük kardeş Fiesta’da yer verdiği Red ve Black versiyonları ailenin kompakt temsilcisi Focus’ta da sunacak.
Focus Red ve Black Edition Geliyor

Almanya'da tanıtılan Focus Sport Edition gibi Black ve Red Edition da Focus'un hatchback ve station wagon karoserlerinde sunulacak. Black Edition, isminden de anlaşılacağı gibi siyah gövde rengine sahip. Tavan, yan aynalar ve ızgara çerçevesinde ise kırmızı renk kullanılıyor.

Focus Red Edition, kırmızı gövde rengiyle satılacak. Tavan, yan aynalar ve ızgara çerçevesi ise siyah renge sahip. İki versiyonda da siyah renkte ızgara, kırmızı difüzör ve modele has 18 inç boyutunda hafif alaşım jantlara yer veriliyor. İç mekanda ise deri kaplı direksiyon simidi, paslanmaz çelik pedallar ve kırmızı kontrast dikişler dikkat çekiyor.
Black ve Red Edition'ın giriş seviyesinde Engine of The Year (Yılın Motoru) ödüllü 1.0 lt'lik 125 HP güç üreten 3 silindirli EcoBoost motor bulunuyor. 1.5 lt'lik EcoBoost ünitenin 150 HP ve 182 HP'lik versiyonları da Red ve Black Edition'da alınabilecek. Dizel cephesinde ise 1.5 lt'lik TDCi motorun 120 HP'lik versiyonuyla birlikte 150 HP'lik 2.0 litrelik TDCi motor da ürün gamında yer alacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.