otohaber_logo
Haberler
Nissan’ın Yeni Kompakt Crossover Modeli Kicks’in İlk İpucu
Kompakt crossover segmentinin öncü markalarından Nissan, 2014 Sao Paulo Otomobil Fuarı’nda tanıttığı Kicks konseptini hayata geçiriyor. Nissan’ın yepyeni crossover modeli Kicks yılın son aylarında satışa sunacak.
Nissan’ın Yeni Kompakt Crossover Modeli Kicks’in İlk İpucu

Nissan, kompakt crossover sınıfındaki rekabeti kızıştırmaya devam ediyor. Kicks adı verilen tamamen yeni model, ilk olarak Güney Amerika'da satışa sunulacak. Henüz otomobille ilgili detaylar netlik kazanmamış olsa da, tasarımında Nissan Amerika, Nissan Brezilya ve Nissan'ın Japonya'daki global tasarım merkezinin işbirliği yaptığı belirtiliyor. Üretimse Nissan'ın Brezilya'daki fabrikasında yapılacak.

Nissan CEO'su Carlos Ghosn "Nissan, crossover sınıfında Juke, Qashqai ve X-Trail gibi oldukça başarılı modellerle bu sınıfın zirvesinde yer alıyor" derken, Kicks'in de aynı başarıyı göstereceğini umduklarını dile getirdi.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.