otohaber_logo
Haberler
Uzun Seyahatlerde MPV Konforu
Ford Otosan tarafından Gölcük’te üretilen Tourneo Connect üretim sürecini tamamlayıp bantlardaki yerini Tourneo Courier’e bıraktıktan sonra MPV tarzında ticarileri yollara çıkarttı. Yeni Tourneo Connect ise artık Gölcüklü olmamasına rağmen benzer ilgiyi
Uzun Seyahatlerde MPV Konforu
Tourneo Connect ile Tekirdağ, Çanakkale, Asos ve çevresindeki yollarda uzun soluklu bir rotada yol aldık. Yaklaşık 1200 km süren rotada Tourneo Connect'in uzun yol sürüşündeki konforu aklımızda yer etti. Bununla birlikte ekonomik dizel motorun yakıt tüketimini de gözetmesi hafif ticari araç müşterisinin beklentilerini de karşıladığını gösterdi. Bu rotamızda bir kez daha, ilgi çekici tasarımı ve özel rengi dışında Tourneo Connect'in hafif ticari sınıf müşterisinin beklentilerini aşan özelliklerini keşfettik. Tourneo Connect, hobileriniz için geniş yükleme alanı ihtiyaçlarınızı karşılarken sürüşüyle binek otomobil konforu da sunuyor.
Bazen tam yüklüyken yol aldığımız Tourneo Connect ile esnek yükleme alanının keşfettik, bazen de yolcu kapasitesini tamamlayıp öyle yol aldık. Bu sayede Tourneo Connect'in hafif ticari sınıfa hitap ettiği kadar ailelerin uzun yol konforunu da gözetebildiğini gördük.
1,6 lt 115 HP'lik dizel motor ve 6 ileri manuel şanzımanla kombine edilen test aracımız yakıt tüketimi ve makul hızlanma performansıyla uzun rotada beğenimizi kazandı. Bu motor haricinde Tourneo Connect'in 95 HP'lik 1.6 TDCi ve 5 ileri manuel şanzıman seçeneği de bulunuyor. Listeye sonradan eklenen 120 HP'lik 1.5 TDCi ve Powershift otomatik şanzımanıyla da farklı ihtiyaçlara da cevap verebiliyor.
Sonuç olarak, Tourneo Connect artık sınıfının en cazip fiyatlısı olmasa da çok yönlülüğü ve sürüş özellikleriyle sınıfının başarılı modelleri arasında yer alıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.