otohaber_logo
Haberler
BMW M3 ve M4 Competition Tanıtıldı
BMW’nin M departmanı patronu Frank van Meel’ın iki gün önce duyurduğu, M3 ve M4 modelleri için yeni performans paketi tanıtıldı.
BMW M3 ve M4 Competition Tanıtıldı

M3, M4 Coupe ve M4 Cabrio modellerinde sunulacak Competition Package, ufak tasarım güncellemeleri, geliştirilmiş yol tutuş özellikleri ve ekstra ekipmanlarla sunulacak.

İki otomobilde de kullanılan 3,0 lt'lik çift turbo beslemeli motorda yapılan yazılım güncellemesinin ardından 25 HP'lik ekstra güce kavuşan M3 ve M4, artık 450 HP gücünde. DCT isimli 7 ileri vitesli çift kavramalı otomatik şanzımanın görev yaptığı otomobillerin 0-100 km/s hızlanması 0,1 saniye iyileştirilirken, M3 ve M4 Coupe için bu değer 3,8 saniyede ulaşabiliyor. M4 Cabrio'nun 0'dan 100 km/s hıza ulaşması ise 4,1 saniye olarak açıklanıyor.

Comptetition paketine özel adaptif M süspansiyona ek olarak Aktif M Diferansiyel ve Dinamik Stabilite Kontrol sisteminin sunulduğu otomobillerde, 20 inçlik hafif alaşım jantlara yer veriliyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.