otohaber_logo
Haberler
Mercedes-AMG C43 Coupe 367 HP’lik Motoruyla Gün Yüzüne Çıktı
Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak modelde, 3,0’lik çift turbo beslemeli bir motor görev yapıyor.
Mercedes-AMG C43 Coupe 367 HP’lik Motoruyla Gün Yüzüne Çıktı

Audi S5 gibi rakiplerle mücadele edecek Mercedes-AMG C43 Coupe, beklendiği gibi standart modele göre daha sportif bir yüze sahip. Bunda elmas desenli ızgara ve daha geniş hava girişlerinin etkisi büyükken, siyah yan ayna kapakları, mat gümüş renkteki gövde parçaları ve spor egzoz sistemi ise otomobilin performansıyla ilgili küçük ipuçları veriyor. 18 inç'lik hafif alaşım jantların görev yaptığı C43 Coupe'nin arka tarafında ise spoyler ve difüzör dikkat çekiyor.

İç mekanda üç kollu spor direksiyon simidine yer verilirken, kontrast dikişlere sahip spor koltuklar da öne çıkan detaylar arasında yer alıyor. Ayrıca, alüminyum süslemeler, kırmızı renkteki emniyet kemeri ve elden geçilen düğme takımı, kabinde ilk bakışta dikkat çeken yeniliklerden oluyor.

Mercedes-AMG C63 Coupe'ye 3,0 lt'lik çift turbo V6 motor hayat veriyor. 367 HP güç ve 520 Nm tork üreten bu ünite, 9G-TRONIC otomatik şanzıman ve 4MATIC dört tekerlekten çekiş sistemiyle gücünü yere aktarıyor. 0-100 km/s hızlanmasını 4.7 saniyede tamamladığı belirtilen C43 Coupe'nin maksimum hızı ise elektronik olarak 250 km/s olarak sınırlandırılmış.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.