otohaber_logo
Haberler
Alfa Romeo Giulietta Yenilendi
Alfa Romeo, makyajlanan Giulietta’yı Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergileyecek.
Alfa Romeo Giulietta Yenilendi

Yenilenen modelin ön tamponu elden geçirilirken, yepyeni bir ızgaraya yer veriliyor. Jant tasarımı da revize edilen otomobilde, marka logosunun olduğu bölüm de büyük ağabey Giulia ile benzerlik taşıması için elden geçirilmiş.

İç mekanda ise yeni döşeme ve süsleme seçeneklerine yer veriliyor. Ayrıca, Uconnect bilgi-eğlence sistemi de makyajdan nasibini alırken, bu sistem sayesinde Facebook, Twitter, Deezer, TuneIn, Reuters ve TomTom gibi çevrimiçi alanlara bağlanılabiliyor.

Modelin sportif versiyonu Giulietta Veloce ise daha spor tamponlara, marşpiyellere ve parlak siyah yan aynalara sahip. İç mekanda ise deri/alkantara spor koltuklara yer verilirken, üç kollu direksiyon simidi ve karbon fiber süslemeler öne çıkıyor.

Makyajlı Giulietta'nın kaputunun altında dört farklı güç seçeneği olan 1,4 lt'lik benzinli motorlarla, 1.6 lt'lik ve 2,0 lt'lik JTDM dizel motorlar sunulacak.

Otomobille ilgili tüm detaylar Cenevre Otomobil Fuarı'nda ortaya çıkacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.