otohaber_logo
Haberler
Mercedes-AMG GLC43 de New York’ta Sahne Alacak
Mercedes, makyajlı CLA’nın ardından GLC43 modelini de New York’ta tanıtacağını duyurdu.
Mercedes-AMG GLC43 de New York’ta Sahne Alacak

Stuttgartlı üreticinin isim değişikliği adı altında makyajlı halinde GLC olarak satışa sunduğu eski adıyla GLK'nın en performanslı versiyonu ortaya çıktı. Sportif bir burun tasarımına sahip GLC43'te elmas desenli ızgara yapısı ve yeni ön tampon dikkat çekiyor. İki renk tonuna sahip 19 inç'lik hafif alaşım jantlara yer verilen otomobilde, siyah yan ayna kapaklarının yanı sıra yeni arka tampon ve dört çıkışlı sportif bir egzoz sistemi sunuluyor.

İç mekanda ise çok fonksiyonlu spor direksiyon simidi, spor koltuklar ve AMG versiyonlarına has detaylar sunuluyor.

GLC'nin en performanslı versiyonunda 3,0 lt'lik çift turbo beslemeye sahip V6 benzinli bir motor görev yapıyor. 5500 d/dk ile 6000 d/dk aralığında 367 HP güç ve 2500 d/dk ile 4500 d/dk aralığında maksimum 520 Nm tork üreten bu otomobil gücünü, 9G-TRONIC otomatik şanzıman ve 4MATIC dört tekerlekten çekiş sistemiyle(yüzde 31 ön aks, yüzde 69 arka aks) yere aktarıyor.

Fabrika verilerine göre, 0'dan 100 km/s hıza 4.9 saniyede ulaşan Mercedes-AMG GLC43'ün maksimum hızı ise elektronik olarak 250 km/s olarak sınırlandırılmış.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.