otohaber_logo
Haberler
Fiat Fiorino Makyajlandı
Fiat, hafif ticari aracı Fiorino’yu makyajladı. Makyajlı model, Euro 6 normlarını karşılayan motorlarla satışa sunulacak.
Fiat Fiorino Makyajlandı

2007 yılının ortasından beri yollarda olan üçüncü nesil Fiorino, 2016 yılında ameliyat masasına yattı. Toplamda 370 bin adet satarak önemli bir başarıya imza atan modelde, elden geçirilen ön tampon ve farlar dikkat çekiyor.

İç mekanda ise yeni direksiyon simidi ve vites topuzuna yer veriliyor. Ayrıca yeni 5 inç'lik dokunmatik ekrana sahip bilgi eğlence sistemi de Bluetooth ve navigasyon desteği sunuyor.

Makyajlı Fiornio'daki en büyük yenilik ise kaputunun altında yer alıyor. Artık Euro 6 normlarınıkarşılayan motorlarla satışa sunulacak otomobilde, 1,3 lt'lik Multijet II dizel ünitenin 80 ve 95 HP'lik iki versiyonu listede olacak. Makyajla birlikte fiyat listesine dahil olan benzinli motor 1,4 lt'lik silindirli hacminden 75 HP güç üretiyor. Atmosferik ünite, benzinli motor isteyenlerin isteklerini de karşılayacak.

Fiat'ın makyajladığı hafif ticarisi Fiorino'nun yılın ikinci yarısında satışa sunulması bekleniyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.