otohaber_logo
Haberler
CLA 200 AMG Score Edition Türkiye’de Satışa Sunuldu
Mercedes-Benz'in 2013 yılında piyasaya sunulan modeli CLA’nın Score Edition donanım paketi Türkiye pazarındaki yerini aldı.
CLA 200 AMG Score Edition Türkiye’de Satışa Sunuldu

Mercedes-Benz Türk'ün Türkiye Futbol Federasyonu sponsorluğunun 20'nci yılında özel olan Score Edition sınırlı sayıda üretildi. Turuncu detaylara sahip CLA Score Edition, beyaz, metalik dağ grisi, metalik kozmos siyahı ve metalik kutup gümüşü gövde rengi seçenekleriyle sunuluyor. Aracın dış tasarımında bi-xenon farlarını çevreleyen turuncu halkası, ön ve arka tamponlarındaki turuncu süslemeleri, AMG tasarımı, turuncu çeperli hafif alaşım jantları dikkati çekiyor.

Score Edition'ın iç tasarımında ise yine turuncu çizgili siyah emniyet kemerleri, turuncu renkli dikişleri ile Artico deri kaplı ön konsol, kontrast renkte turuncu dikişli "Mercedes-Benz" yazılı paspaslar, gümüş renkli krom süslemeler ve turuncu dikişleri ile kapı kol dayanakları ve turuncu dikişli siyah deri ve turuncu süsleme şeritli siyah Dinamica mikrofiber kumaşlı spor koltuklar kullanılıyor. Bu özel model 150.900 TL oluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.