otohaber_logo
Haberler
Efsane Geri Dönüyor Renault Megane Sedan
Renault, Megane Sedan’ı Türkiye’de Ekim ayında satışa sunacak.
Efsane Geri Dönüyor Renault Megane Sedan

Yeni Megane HB ve Megane Sport Tourer'dan sonra Megane Sedan da ailenin en yeni ve son üyesi olarak karşımıza çıktı.

Renault-Nissan ortaklığının bir ürünü olan CMF C/D platformu üzerinden yükselen Megane Sedan, Oyak Renault'nun Bursa'daki fabrikasında üretilecek ve aşağıda sıralanan 20'den fazla ülkede satışa sunulacak. Cezayir, Suudi Arabistan, Avustralya, Bulgaristan, Hırvatistan, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri, Estonya, Macaristan, İrlanda, İtalya, İsrail, Letonya, Lübnan, Litvanya, Fas, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Sırbistan, Slovenya, Tunus, Türkiye ve Ukrayna.

Megane Sedan, Renault'nun yenilenen tasarım kimliğinin tüm özelliklerine sahip. Megane Sedan, 7 inç TFT renkli dijital ekranı, 8,7 inç multimedya tablet ekranı, R-LINK 2, MULTI-SENSE, Head-up Display, Eller Serbest Park Sistemi gibi teknolojilerle sunulacak. Modelde ayrıca Aktif Acil Fren Destek Sistemi ve Şerit Takip Sistemi gibi güvenlik destek sistemleri de yer alıyor.

Fluence'ın yerini alacak Megane Sedan'da 1.6 115 HP benzinli motor 5 ileri manuel ve CVT şanzıman; 1.2 TCe turbo benzinli 130 HP 7 ileri vitesli EDC çift kavramalı otomatik ve 6 ileri manuel şanzıman; 1.5 dCi turbo dizel 90 HP 6 ileri manuel şanzıman; 1.5 dCi turbo dizel 110 HP 6 ileri manuel ve 6 ileri EDC çift kavramalı otomatik şanzıman; son olarak 1.6 dCi turbo dizel 130 HP 6 ileri manuel şanzıman seçenekleri bulunuyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.