otohaber_logo
Haberler
Alfa Romeo Giulia Veloce Şubat ayında geliyor
İlk olarak 1956’da Giulietta modeli ile start alarak Alfa Romeo markasının mükemmel nitelikte sportif ve özgün model versiyonlarını temsil eden efsanevi “Veloce” ismi, Giulia modeliyle yeniden hayat buluyor.
Alfa Romeo Giulia Veloce Şubat ayında geliyor

İlk olarak Paris Otomobil Fuarı'nda sergilenen Alfa Romeo Giulia'nın Veloce versiyonu, Şubat ayında Türkiye'de satışa sunulacak. 2.0 litre 280 HP'lik turbo benzinli ve 2.2 litre 210 HP'lik turbo dizel motor seçenekleriyle üretilerek yollara çıkmaya başlayacak olan Alfa Romeo Giulia Veloce, ZF imzalı 8 ileri otomatik şanzıman ve Q4 teknolojisine sahip dört tekerlekten çekiş sistemiyle gücünü yere aktarıyor.

Sportif tasarım

Alfa Romeo Giulia Veloce'nin dış tasarımında özel tamponlar ve parlak siyah kapı giydirme gibi rafine tasarım özellikleriyle çift çıkışlı egzoz sistemi dikkat çekiyor. İsteğe bağlı olarak sunulan 19 alaşımlı jantla birlikte özel arka difüzör gibi yine sportif detaylar olarak ön plana çıkıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.