otohaber_logo
Haberler
Yenilenen Clio’nun fiyatı belli oldu
Renault Clio ailesi, yenilenen tasarımıyla Türkiye’de satışa sunuldu.
Yenilenen Clio’nun fiyatı belli oldu

Tam LED, Pure Vision adı verilen farlara kavuşan otomobilde bazı tasarım değişikliklerine de yer veriliyor. Makyajla birlikte Clio'da yeni ön ızgara ve elden geçirilmiş arka tampon kullanılıyor. İç mekan ise markanın üst sınıf modellerine atıfta bulunuyor.

Yenilenen Clio HB Türkiye'de Joy, Icon ve GT Lİne olmak üzere 3 donanım seviyesi ve 3 benzinli, 3 dizel olmak üzere 6 farklı motor seçeneğiyle satışa sunuluyor. Giriş seviyesindeki benzinli motorlu seçenek 1.2 16V 75 HP ve 1.2 120 HP (manuel), 1.2 Turbo EDC 120 HP (otomatik); dizel motorlar 1.5 dCi 75 ve 90 HP manuel ayrıca 1.5 dCi EDC 90 HP (otomatik). Makyajlı Clio HB, 48.150 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Clio Sport Tourer ise Joy ve Icon olmak üzere 2 donanım seviyesi ve 2 benzinli, 3 dizel motor seçeneği ile müşterinin beğenisine sunuluyor. Benzinli motorlar 1.2 16V 75HP (manuel),1.2 Turbo EDC 120 HP (otomatik); dizel motorlar 1.5 dCi 75 ve 90 HP manuel ayrıca 1.5dCi EDC 90 HP (otomatik). Clio Sport Tourer 52,150 TL'den satılıyor.

Clio'da güvenlik ve sürüşe yardımcı sistemleri ayrıca konfor ekipmanları da dikkat çekiyor. Anti Blokaj Fren Sistemi (ABS), Elektronik Denge Programı (ESC), Acil Fren Destek Sistemi (AFU), Yokuşta Kalkış Destek Sistemi (Hill Holder), sürücü ve yolcu hava yastıkları, yan hava yastıkları, elektrikli ve ısıtmalı dış dikiz aynaları standart donanım olarak yer alıyor.

Arka park sensörü, tamamen led farlar, sis lambaları, elektronik klima, elektrikli katlanan dış dikiz aynaları, R-Link, Akıllı Park Sistemi, Geri Görüş Kamerası opsiyon listesinde yer alıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.