otohaber_logo
Haberler
Mazda’nın yeni modeli, perdesini araladı
Japon markanın kompakt crossover sınıfındaki popüler modeli yenileniyor.
Mazda’nın yeni modeli, perdesini araladı

2017 Mazda CX-5

Mazda, tamamen yenilediği CX-5 modelinin dünya prömiyerini, 16 Kasım'da start alacak Los Angeles Otomobil Fuarı'nda gerçekleştirecek.

Japon marka yeni CX-5'i, yan cephesinden ve koyu bir siyah fonun arkasından gösteriyor. Bu fotoğrafa göre, yeni CX-5'in daha keskin hatlara sahip olduğu ve daha dinamik göründüğünü, ayrıca CX-9'un küçültülmüş hali olarak da nitelendirilebileceğini söylemek mümkün.

Modelle ilgili diğer detaylar şimdilik gizli tutulurken, halen kullanılmakta olan ve ülkemizde de bulunan 2,0 lt'lik benzinli ile 2,2 lt'lik dizel motor seçeneklerinin yanında, diğer pazarlarda bulunan 2,5 lt'lik benzinli motor seçeneğinin, Mazda bir sürpriz yapmadığı sürece yeni CX-5'te de kullanılacağı belirtiliyor. Ayrıca yine güncel neslinde olduğu gibi önden çekiş ve dört tekerlekten çekiş sistemleri müşterilerin tercihine sunulacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.