otohaber_logo
Haberler
Hyundai i20’ye yeni donanım
Hyundai i20 modelinin dizel versiyonları, yeni donanım seviyesine kavuştu.
Hyundai i20’ye yeni donanım

Hyundai, IF Design, Red Dot Design ve Auto Bild Golden Steering gibi uluslararası bir çok tasarım ödülüne sahip, B segmentindeki oyuncusu i20 modelinin dizel versiyonunu yeni bir donanım seviyesiyle satışa sunmaya başladı.


Lanse edildiği 2014 yılından bu yana sadece Jump ve Style donanımıyla satışa sunulan 1,4 lt dizel motor seçeneği, artık Elite donanım seviyesiyle de satın alınabilecek. Türk tüketiciler tarafından çok beğenilen ve satın alım sürecinde etkili rol oynayan dijital klima, geri görüş kamerası, otomatik kararan dikiz aynası ve yağmur sensörü gibi üst düzey özellikleri içeren Smart Paket ile Panoramik Cam Tavan seçeneklerinin de bir arada sunulduğu i20 Elite 1.4 CRDi modeli 65.100 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

90 HP güç üreten 1,4 lt'lik CRDI ünite, minimize edilmiş emisyon değeriyle de çevreci bir tutum sergiliyor. 240 Nm'lik maksimum tork değeri de segmentinin en iyilerinden. Ekonomik dizel motor sadece altı ileri manuel şanzımanla sunuluyor. Performansı tatminkar olan dizel motor, yakıt tüketiminde de yaklaşık yüzde 10 civarında azalmayla ortalama olarak 3,9 lt'ye ulaşıyor.


Hyundai Assan, 2014 yılından itibaren piyasada olan yeni i20 modelinde 42 bin adetten fazla satış gerçekleştirdi.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.