otohaber_logo
Haberler
Mini JCW Clubman tanıtıldı
Clubman’in en üst versiyonu John Cooper Works, dört tekerlekten çekiş sistemiyle sunulacak.
Mini JCW Clubman tanıtıldı

Mini'de ilk defa 2,0 lt'lik 228 HP güç üreten motor, dört tekerlekten çekiş sistemiyle birlikte sunulacak. 6 ileri manuel şanzımanın standart olarak sunulduğu versiyonda, 8 ileri vitesli otomatik şanzıman ise opsiyon listesinde yer alacak. Bu modelin Türkiye'ye gelmesi halinde ise yalnızca otomatik şanzımanla satışa sunulması bekleniyor. İki şanzıman seçeneğinde de fabrika verilerine göre 0-100 km/s hızlanmasını 6,3 saniyede tamamlayan otomobil, 238 km/s maksimum hıza sahip.

Standart olarak LED farlarla sunulacak Mini JCW Clubman'de MINI Sürüş Modları, Park mesafesi kontrol sistemi ve kamera sistemli adaptif hız sabitleyici gibi özellikler sunuluyor. Versiyona has şasi ayarlamaları ve daha büyük Brembo frenleri ile standart versiyondan ayrılan otomobilde, daha sportif bir süspansiyon sistemi de sunuluyor. Çift çıkışlı egzoz sisteminin yanında 18 inç'lik hafif alaşım jantlar da modelin ilk bakışta bir JCW olduğunu ortaya koyuyor.

İç mekanda dışarıda olduğu sportif unsurlara yer veriliyor. Sportif koltuklar, paslanmaz çelikten pedallar ve JCW direksiyon simidi modele has gelen özelliklerden. Standart olarak 6,5 inçlik multimedya ekranıyla satışa sunulacak otomobilde, istenilirse bu ekran 8,8 inçlik olarak da alınabiliyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.