otohaber_logo
Haberler
Anlas, Winter Grip Plus ailesini yeni ebatlar ile büyütüyor
Anlas, Winter Grip Plus ailesini yeni ebatlar ile büyütüyor

Kış mevsiminde motosikletini evde bırakmak zorunda kalan sürücüleri soğuk zemin koşullarında da yolda tutmak fikri ile yola çıkan yüzde yüz Türk sermayeli lastik firması Anlas, Dünya'nın tek enduro kış lastiği Winter Grip Plus ile motosiklet sürücülerinin beğenisini kazandı. Endoro sınıfında yer alan tek kış lastiği olarak rakipsiz olan Winter Grip Plus, İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen Motobike İstanbul 2017'de yeni ebatları ile sürücülerin ilgisine sunuluyor.

MOTOSİKLET LASTİĞİNİN BUTİĞİ

Dünya'daki en iyi motosiklet lastiği üreticisi olma hedefi ile yola çıkan Anlas, ürettiği yerli malı lastiklerle 2011'den bu yana Dünya pazarında yer alıyor. Yüksek satış adetleri yerine, üstün kaliteli ürünleri ile Dünya'da butik bir üretici olmayı başaran Anlas, bu anlamda pazara yeni bir soluk getirdi. Anlas, sürücülerin ihtiyaçlarına yönelik özel çözümleri ile motosiklet severlerin gözdesi oldu.

WINTER GRIP PLUS ÇOK İDDİALI!

İleri teknoloji polimer ve yüksek kalitedeki malzemelerin 'Sıfır Derece Radial' teknolojisi ile birleştirilmesiyle en kötü hava koşullarında dahi üstün ve güvenli performans sunan Winter Grip Plus, özellikle enduro motorlar için geliştirildi.

Soğuk hava koşullarında üstün kavrama, mükemmel konfor, viraj emniyeti ve kısa fren mesafesi sağlayan Winter Grip Plus, 2017 yılında listeye dahil olan 120/70 ZR 17 ve 180/55 ZR 17 ebatları ile Sport Touring ve Naked tipi motosiklet sürücülerini de kış mevsiminin güzelliklerini keşfetmek üzere yollara çağırıyor.

Winter Grip Plus

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.