otohaber_logo
Haberler
Avrupa öncesi prova
Mitsubishi’nin Uzak Doğu kozu Grand Lancer, seleflerinin karakteristik izlerine sahipken, Lancer’ın Avrupa’da satılacak yeni neslinin de ipuçlarını veriyor.
Avrupa öncesi prova

Uzak Doğu'da özellikle Çin'de sedanlar en çok tercih otomobillerin başında geliyor. Japon marka Mitsubishi'nin makyajladığı Grand Lancer da bu bölgenin beklentilerini karşılamak için yenilendi. Çin dışında Malezya ve Tayvan'da da satışa sunulacak otomobil, Mitsubishi modellerinin karakteristik görünümüne sahip. Otomobilin Avrupa pazarı için önemi ise yeni nesil Lancer'ın ipuçlarını veriyor olması. Evet, yeni Lancer, Uzak Doğulu kardeşine benzeyecek.

Ön tarafta markanın yeni nesil Dynamic Shield tasarım anlayışı benimsenen Mitsubishi Grand Lancer'ın profilindeki belirgin hatlar sportif bir algı oluşturmaya yardımcı oluyor. Arka tasarımda ise modele has grafiklere sahip L formunda LED'li stoplar ve yeni spor arka tampon kullanılıyor. Ayrıca otomobilde selefine ek olarak 18 inçlik gümüş ve siyah renk seçeneğine sahip bir de jant seçeneği sunuluyor.

Dış tasarımda olduğu gibi iç mekan da Japon marka tarafından tamamen yenilenmiş. Opsiyonel olarak sunulan dijital gösterge panelinin yanı sıra 8 inçlik dokunmatik multimedya ekranı ve çift bölgeli klima Grand Lancer'ın en üst donanımıyla birlikte satılacak.

Mitsubishi Grand Lancer'ın kaputunun altında tek bir seçenek sunuluyor. 1,8 litrelik dört silindirli SOHC MIVEC motor 180 HP'lik gücünü geliştirilmiş CVT şanzıman yoluyla arka tekerleklere aktarıyor.

Yazı: Burak Kaya

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.