otohaber_logo
Haberler
İşte Trump'ın yürüyen kalesi: Canavar
‘Canavar’ lakabıyla tanınan ABD Başkanı Trump’ın makam aracı Cadillac One görücüye çıktı. 8 tonluk araçta yok yok! Balistik füze ve kimyasal silahlara karşı savunma sistemine bile sahip...
İşte Trump'ın yürüyen kalesi: Canavar

ABD Başkanı Donald Trump, yeni başkanlık aracı gelene kadar Barack Obama'nın Cadillac marka eski 'Beast'ini kullanıyordu. Trump'ın General Motors'a yaptırdığı Cadillac One nam-ı diğer Canavar'ın modifiyesi tamamlandı. İlk kez görücüye çıkan araç, normal limuzin boyutlarından büyük ve kurşun geçirmez yapısıyla dikkat çekiyor. Lüks araç, balistik füze ve kimyasal silahlara karşı da savunma sistemine sahip. General Motors, 1.5 milyon dolar değerindeki limuzinden 12 adet üretecek ve dünyanın farklı bölgelerine gönderecek. Yani Trump'ı başka ülkelerde de aynı otomobilden bir tane bekleyecek. Canavar 30 Mart'ta Donald Trump'a teslim edilecek. İşte dünyanın en güvenli makam aracı olarak gösterilen, 8 ton ağırlığındaki Cadillac One'ın özellikleri..

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.