otohaber_logo
Haberler
MICHELIN’den yeni yüksek performans lastiği : Pilot Sport 4S
Lastik üreticisi Michelin, spor ve yüksek performanslı otomobiller için üstün motorsporları tecrübesi ile tasarladığı yeni MICHELIN Pilot Sport 4S lastiğini Palm Springs California’da düzenlenen etkinlikte tanıttı.
MICHELIN’den yeni yüksek performans lastiği : Pilot Sport 4S

Keanu Reeves, Allan McNish gibi pek çok ünlü, sosyal medya fenomeni ve otomobil gurusunun katıldığı özel etkinlikte, pilotlar süper spor araçlar ile MICHELIN Pilot Sport 4S lastiğinin performansını deneyimleme fırsatı buldu ve #MichelinPilotExperience, #PS4S hashtagleri ile paylaşım yaptı. Yüksek direksiyon hassasiyeti ve hızlı tepki seviyesi sayesinde sürücülere eşsiz bir sürüş keyfi sunan lastikler, her türlü zorlu yol koşulunda zemini kavrayarak katılımcılardan yüksek not aldı.

Thermal Club Pisti'nde düzenlenen lansmanda, Ferrari GTC Lusso, Aston Martin Vanquish, Singer 911 Porsche, MCLaren, Mercedes AMG GTR, Hennesey Genom GT gibi birçok hiper güçlü otomobil, MICHELIN Pilot Sport 4S'e eşlik ederek hem pistte hem de farklı yol koşullarında lastiğin performansını kanıtladı.

MICHELIN Pilot Sport 4S ile hem kuru hem ıslak zeminde maksimum performans

"Çift bileşen" teknolojisi sayesinde hem kuru hem de ıslak zeminde mükemmel kontrol ve frenleme performansı sunan MICHELIN Pilot Sport 4S, kullanılan yeni hibrid teknolojisi sayesinde tüm koşullarda güvenlik beklentisi olan sürücülerin ve lider spor araç üreticilerinin ihtiyaçlarını mükemmel şekilde karşılıyor. Yeni MICHELIN Pilot Sport 4S, 19" ve 20"ta 34 farklı ebat ile yollarda.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.