otohaber_logo
Haberler
Renault Twingo kullanıcıları, rekor katılımla bir araya geldi
Twingo Fan Club isimli otomobil kulübü, düzenlediği son etkinlikte Renault Twingo kullanıcılarını rekor bir katılım ile bir araya getirdi.
Renault Twingo kullanıcıları, rekor katılımla bir araya geldi

Renault Twingo otomobil kullanıcıları, 19 Mart Pazar günü İstanbul Maltepe'de 107 otomobil ve 252 kişilik geniş bir katılım ile bir araya geldi. İstanbul, İzmir, Bursa, Samsun, Ordu, Kocaeli, Çanakkale ve Bilecik illerinden gelen otomobil tutkunları hep birlikte kahvaltı yaptı.

Otomobil kulübünden verilen bilgilere göre; 2007 yılında kurulmuş olan Twingo Fan Club, kullanmakta olduğu araçlar hakkında bilgi almak ve yardımlaşmak amaçlı Renault Twingo araç kullanıcılarını bir araya getirmiştir. Kulüp üyeleri, sosyal medya üzerinden iletişime geçerek İstanbul, İzmir, Ankara, Kocaeli, Bursa, Samsun ve Ordu illerinde yıl içinde toplantı ve organizasyonlar ile bir araya geliyor.

Yine kulüpten verilen bilgilere göre Twingo Fan Club; her meslek grubu ve sektörden üyelerin bir araya geldiği 10.000 adet üye sayısının yanında, 300-350 civarında Renault Twingo otomobil sahibi ve 500 adet düzenli forum kullanıcının bulunduğu sosyal bir grup niteliğinde olduğunu iddia ediyor. Ayrıca kulübün 2017 yılı faaliyet planlarında, eş zamanlı olarak İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Ordu ve Samsun illerinde sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirme hedefi bulunduğu belirtiliyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.