otohaber_logo
Haberler
Geleceğe Dönüş'ün otomobili DeLorean DMC-12, Autoshow’a geliyor
80’lerin efsane otomobili DeLorean DMC-12, Generali ile Autoshow’a geliyor.
Geleceğe Dönüş'ün otomobili DeLorean DMC-12, Autoshow’a geliyor

Generali Sigorta, 2015 yılından bu yana hizmet ve sigorta sponsorluğunu üstlendiği, otomobil tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği İstanbul Autoshow 2017'ye damgasını vuracak büyük bir sürprize daha imza atmaya hazırlanıyor. 21 - 30 Nisan 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan İstanbul Autoshow 2017'de, ziyaretçileri geçmişe götürerek keyifli anlar yaşatmak isteyen Generali, 80'lerin kült filmi Geleceğe Dönüş'ün başkahramanı DeLorean DMC-12 ile araba meraklılarını buluşturuyor.

Otomotiv dünyasının en büyük buluşması olan, bugünün ve geleceğin otomobil teknolojilerinin sergileneceği İstanbul Autoshow 2017, Generali'nin şaşırtıcı sürprizine ev sahipliği yapacak. Gösterime girdiği yıllarda başrol oyuncusunun zaman makinasına dönüşen arabasıyla geçmişe ve geleceğe giderek yaşadığı maceraları anlatan Geleceğe Dönüş filminin en popüler kahramanı olan DeLorean DMC-12 ile ziyaretçiler Generali Sigorta farkıyla zamanda nostaljik bir yolculuğa çıkacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.