otohaber_logo
Haberler
Lamborghini'yi istedikleri gibi çizmeleri için sergilediler
Danimarka'da bir müze, yaklaşık 170 bin dolar (625 bin TL) değerindeki Lamborghini Gallardo marka lüks otomobili sergileyerek, ziyaretçilere otomobili 'çizme' imkanı sunuyor.
Lamborghini'yi istedikleri gibi çizmeleri için sergilediler

Danimarka'daki Aarhus Kunstmuseum isimli bir sanat müzesi, sıradışı bir sergiyle herkesi şaşırttı. Ziyaretçi sanat severlerden, müzeye yerleştirilen bir Lamborghini Gallardo marka lüks otomobili istedikleri gibi çizmeleri istendi. Eylül ayında müzeye yerleştirilen otomobilin yüzeyini çeşitli yazı, sembol ve mesajlarla dolduran ziyaretçiler, böylelikle sıradışı bir serginin parçası haline geldi.

Norveçli sanatçı Dolk'un eseri olan çizik Lamborghini çalışması tamamlandığında, 'No man is an island' (Hiç kimse bir ada değildir) isimli serginin bir parçası olarak sergilenmeye başladı. Serginin küratörü, "Yaptığınız her şey, her hareket, yaşadığınız toplumda bir iz bırakır. Hiç birimiz dokunulmamış değiliz, çünkü her küçük hareket, bütün üzerinde etki bırakıyor" şeklinde konuştu. Sanatçı Dolk ise, sergi bittikten sonra otomobili boyayarak 'mahvetmek' istemediğini dile getirdi.

Otomobilin üzerinde yapılan çizimlerde, isimler, gelişi güzel harfler, kalp işaretleri ve bazı kelimeler yer alıyor.

Kaynak:Milliyet

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.