otohaber_logo
Haberler
Fiat 124 Spider, İstanbul Autoshow ile birlikte Türkiye’ye geldi
Fiat markasının efsanevi modeli 124 Spider, İstanbul Autoshow 2017 ile birlikte Türkiye'de de satışa sunuldu.
Fiat 124 Spider, İstanbul Autoshow ile birlikte Türkiye’ye geldi

Bundan yaklaşık 50 yıl önce yollarla buluşan ikonik Fiat 124 Spider'ın 21. yüzyıl yorumu, yeni jenerasyon 'roadster' modeli, İstanbul Autoshow 2017 kapsamında, Türkiye'de ilk defa tanıtılırken, eş zamanlı olarak satışa sunuldu. İtalya Torino'daki Fiat Tasarım Merkezi'nde (Centro Stile) tasarlanan yeni Fiat 124 Spider, İstanbul Autoshow 2017 ziyaretçileri tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Yeni Fiat 124 Spider,sürüş keyfi, teknoloji ve güvenliği, ikonik İtalyan 'roadster' tasarımıyla bir araya getiriyor. Hem manuel hem de otomatik şanzıman seçeneğiyle tercih edilebilecek olan Fiat 124 Spider'ın uzun kaputu altında ise 1.4 litrelik turbo beslemeli, MultiAir teknolojisine sahip 140 HP gücündeki benzinli motor görev yapıyor. 150 bin TL'den başlayan anahtar teslim satış fiyatına sahip olan Fiat 124 Spider, sürüş keyfini katlayacak zengin donanım seçeneği ile tercih edilebilecek.

Sporcu Fiat Egea'lar Güvenli Sürüş Seminerleri öncesinde Fuarda Boy Gösterdi

Tofaş'ın Ar-Ge tarafından geliştirilerek, motor sporlarına uygun yeniden hazırlanan Egea Hatchback ve Egea Sedan da Fiat satandında dikkatleri üzerine topladı. Tofaş'ın 1974 yılından bu yana motor sporlarında aktif biçimde rol alarak çok önemli başarılara imza attığını hatırlatan Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç, "Öncelikli hedefimiz, tamamen Tofaş Ar-Ge ekibi tarafından geliştirilen ve hazırlanan Egea ile gençleri piste davet ederek motor sporları sevgisini, tutkusunu, aynı zamanda güvenli sürüş alışkanlığını yaygınlaştırmak olacak. Bu faaliyetleri sosyal sorumluluk anlayışı ile ele alacağız. Güvenli sürüş alışkanlıklarını yaymak amacıyla bu sene 5 farklı bölgemizde üniversite ve bayilerimizle birlikte sürüş seminerleri ve pratik eğitimler düzenleyeceğiz. Katılımcılara, Egea Sedan pist aktivite otomobilimizle çok özel bir sürüş deneyimi yaşatmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Fiat'tan Robot Stand Danışmanı Şovu

Birçok yeniliğin yaratıcısı ve uygulayıcısı olan Fiat, İstanbul Autoshow 2017'de robot danışmanları ile de dikkat çekti. İstanbul Autoshow 2017'de Fiat standını ziyaret edenler, karşılaştıkları BeamPro – sanal varlık robotları sayesinde, fiziksel olarak ortamda bulunmasalar bile danışmanlara ulaştı ve kesintisiz iletişim kurma şansına sahip oldu. 30 Nisan tarihine kadar açık kalacak olan fuarda Fiat standını ziyaret edenleri karşılayacak olan robot stand danışmanları da ayrıca ilgi odağı oldu. Fiat standında ziyaretçilere kesintisiz bilgi aktarımında bulunan robotlar İstanbul Autoshow'da ilk kez bir otomobil markası tarafından kullanıldı.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.