otohaber_logo
Haberler
İşte makyajlı Renault Captur’a ait tüm detaylar
Renault, sevilen SUV modeli Captur’un makyajlanan haline ait tüm detayları paylaştı.
İşte makyajlı Renault Captur’a ait tüm detaylar

Fransız marka, ince estetik dokunuşlar sayesinde, Captur'u markanın diğer SUV modelleri ile aynı çizgiye getirmeyi başarmış. Bu dokunuşlardan ön yüz; yeni Full-LED farlar, yeni ön ızgara, yeniden tasarlanan ön tampon ve C formundaki LED gündüz farları ile nasibini almış.

Yeni sunulacak renk seçenekleri ve tavanda farklı renk tercih edebilme opsiyonu ile müşterilere, 30'dan fazla renk kombinasyonu oluşturabilmeleri sağlanacak. Sabit cam tavan da makyaj operasyonunun bir parçası. Sadece araç iki renkli olarak tercih edildiğinde opsiyon olarak sunulacak sabit cam tavan sayesinde ferah bir iç mekan hedeflenmiş.

Renault, yenilenen Captur'un iç mekanında; enjeksiyon ile kalıplanan plastik malzemeler, yenilenen kapı panelleri ve LED iç aydınlatmalar ile birlikte genel olarak malzeme kalitesinin arttırldığını belirtiyor. Üç farklı seçenek sunan bilgi-eğlence sisteminin en üst seviyesi 'R-Link Evolution'. Bu seçenekte; 7 inçlik ekran, gerçek zamanlı trafik bilgisi, 3G bağlantı, Android Auto ve daha fazlası sunuluyor.

Makyajlı Captur'daki bir diğer sürpriz ise 'Initiale Paris' versiyonu. Bazı modellerde bulunan bu 'Initiale Paris', markanın en üst ve en prestijli donanım seviyesi olarak biliniyor. Bu versiyonda; krom ön ızgara, metal görünümlü ön ve arka tampon altı çıtalar, sıralı LED sinyaller, özel renk seçenekleri ve özel 17 inçlik jantlar bulunuyor. Initiale Paris versiyonunda iç mekana geçildiğinde ise, direksiyon simidi ve ön konsolun Nappa deri ile kaplanmış olduğu belirtiliyor. Teknolojik donanımların ise en üst seviyedeki opsiyonlardan sunulmuş olması çok normal.

Yenilenen Captur'da ikisi benzinli, ikisi dizel olmak üzere dört farklı motor seçeneğine yer veriliyor. dCi isimli turbo dizel motorun, diğer Renault modellerinden bildiğimiz 90 HP ve 110 HP'lik versiyonlarına yer verilirken Start&Stop sistemi standart olarak sunuluyor. Benzinli cephesinde ise; TCe ismindeki turbo benzinli motorun yine bilindik şekilde 90 HP ve 120 HP'lik versiyonları bulunuyor. Tüm motorlarla birlikte manuel veya EDC otomatik şanzıman tercih edilebilecek.

Yazı: Okan TÜMEN

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.