otohaber_logo
Haberler
Jaguar F-Pace iki ödül birden kaptı
Jaguar’ın ilk performans SUV modeli F-PACE “2017 World Car of the Year” Yılın Otomobili ünvanı ile birlikte Yılın Otomobil Tasarımı ödülünü de kazandı.
Jaguar F-Pace iki ödül birden kaptı

Avrupa'nın en hızlı büyüyen otomobil markalarından olan Jaguar'ın, satışları hızla yükselen F-PACE modeli, Dünya Otomobil Ödülleri'nin 13 yıllık tarihinde 2 ödül kazanabilen iki araçtan biri olmayı başardı. F-PACE, yarışmayı 24 ülkeden 75 prestijli otomobil gazetecisinin kullandığı oylar ile kazandı.

Jaguar Tasarım Direktörü lan Callum da F-PACE'in Jaguar'ın ilk SUV aracı olarak 2017 Dünya Otomobil Ödülü'nü kazanmasının, markanın benzersiz tasarım ilkelerini ve dinamik niteliklerini pazarda farklı alana taşıma kararının doğruluğunu gösterdiğini belirtti.

99.000 €'dan başlayan fiyatlar ile Borusan Otomotiv Jaguar Land Rover Yetkili Satıcılarında bulunan Jaguar F-PACE, aluminyum gövde yapısı, 2.0 litre 180 HP Ingenium dizel motoru ile, performans ve yakıt ekonomisini bir arada sunarken. 0'dan 100 km hıza 8.7 saniyede çıkıyor ve 100'km de ortalama 5.3 litre yakıt tüketiyor. 3.0 lt'lik 300 HP V6 dizel motor ise 0'dan 100 km hıza yalnızca 6.2 saniyede ulaşarak heyecan verici bir performans yaşatıyor ve özel sipariş ile satın alınabiliyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.