otohaber_logo
Haberler
Kia’nın yeni küçük sınıf crossover formülü Stonic
Kia yeni küçük sınıf crossover modelini ortaya çıkardı. Yeni Kia Stonic Nissan Juke, Renault Captur ve elbette yeni tanıtılan kuzeni Hyundai Kona ile sıkı bir rekabete girecek.
Kia’nın yeni küçük sınıf crossover formülü Stonic

Kia, Stonic'in tasarımını daha yere yakın tutmuş. LED farları ve krom detaylarıyla şık bir görünüme sahip otomobilin etek kısmında kullanılan plastik parçalar da artık bu sınıfta görmeye alıştığımız bir detay. Kia, Stonic modelinde iki renk tonlu seçeneği sunarken, toplamda 20 farklı renk kombinasyonu tercih edilebiliyor.

Android Auto ve Apple Car Play'in stadanrt olarak sunulacağı otomobilde markanın en son nesil bilgi-eğlence sistemine yer veriliyor.

Kia Stonic Avrupa pazarı için özel olarak ayarlanan direksiyon ve süspansiyon sistemiyle satılacak. Aracın kaputunun altında ise 120 HP'lik 1,0 litrelik T-GDI motorun yanı sıra 1,25 lt ve 1,4 lt'lik iki atmosferik benzinli motor sunulacak. Dizel cephesinde ise 1,6 lt'lik dizel motor yer alacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.