otohaber_logo
Haberler
Yeni Seat Ibiza’nın fiyatı belli oldu
Seat’ın küçük sınıf modeli yeni nesliyle Türkiye’ye adımını attı.
Yeni Seat Ibiza’nın fiyatı belli oldu

Yeni Ibiza'nın 1.0 75 HP S&S modeli, 57 bin TL'den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıyla Seat yetkili satıcılarında yerini aldı. Reference ve Style olarak 2 ayrı donanım paketiyle beğeniye sunulan Yeni Ibiza, ilk etapta manuel ve DSG şanzımana sahip 3 farklı benzinli motor seçeneğiyle alınabiliyor.

Volkswagen Grubu'nun yeni MQB A0 modüler platformunda üretilen ilk model olma özelliğine sahip yeni Seat Ibiza, gelişmiş teknolojilerle donatılırken aynı zamanda iç hacimde dikkate değer iyileştirme özellikleri de sunuyor.

999 cc'lik motor ile 75 HP'den 115 HP'ye kadar güç seçenekleri

Yeni Seat Ibiza'da farklı alüminyum blok ve silindirlerde benzinli motor seçenekleri bulunuyor. Türkiye'de satışa sunulan motor seçeneklerinden ilki 75 HP güç üreten 3 silindirli 1.0 MPI motor. Bu motor 100 km'de 4.9 litre yakıt tüketiyor. Turbo kompresörlü, ara soğutuculu ve direkt enjeksiyonlu 1.0 EcoTSI motor ise 95 HP manuel ve 115 HP DSG versiyonlarıyla sunulmakta.

2018 yılının ilk çeyreğinde 1.5 TSI EVO 150 HP benzinli motor seçeneğiyle satışa sunulacak olan yeni Ibiza'nın, dizel motor seçeneği olan 1.6 TDI 95 HP ise manuel ve DSG şanzıman alternatiflerine sahip olacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.