otohaber_logo
Haberler
Seat’ın en güçlü yol otomobili Leon Cupra R
Uzun uzun süren spekülasyonlardan sonra Seat, yeni Leon Cupra R’ı duyurdu.
Seat’ın en güçlü yol otomobili Leon Cupra R

Bu ay kapılarını açacak 20117 Frankfurt Otomobil Fuarı'nda Seat tarihinin en güçlü yol otomobili de sergilenecek. 6 ileri manuel şanzımanla 310 HP, 6 ileri vitesli DSG otomatik şanzımanla 300 HP güç üreten yeni model, bu şanzımanlar vasıtasıyla gücünü ön tekerleklere iletecek.

Standart Leon ve en son Cupra'ya göre "R" logosunun birkaç getirisi olacak. Adaptif süspansiyon sistemi, Brembo frenler ve yeni egzoz sistemi teknik anlamda yapılan değişiklikler. Otomobilin gövdesinde ise ön ve arka spoylerlar, marşpiyeller ve arka difüzörde karbon fiber detaylar kullanılıyor. Ayrıca modele has jantlar, geniş hava girişleri de otomobili standart Cupra'dan ayırıyor.

Henüz iç mekandan görseller paylaşılmamış olsa da araçta alkantara döşemeler kullanılacağı ve karbon fiber detaylara yer verileceği belirtiliyor.

Seat Leon Cupra R modelinden yalnızca 799 adet üretilecek.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.