otohaber_logo
Haberler
Bu 6 Serisi GT’den yalnızca 40 adet üretilecek
BMW, yalnızca Japonya’da satılacak sınırlı üretim 6 Serisi GT M Sport modelini tanıttı.
Bu 6 Serisi GT’den yalnızca 40 adet üretilecek

640i üzerinden tasarlanan otomobilde standart 640i'ye göre belirgin sportif değişikliklere yer veriliyor. Sophisto grisi adı verilen özel bir gövde rengine sahip sınırlı üretim modelde krom gövde parçaları ve mavi detaylara sahip 20 inçlik M Sport alaşım jantlar kullanılıyor.

Kapıyı açıp, iç mekana geçenler, Dakota deri kaplı koltuklar, piyano siyahı kaplamalar, Bowers & Wilkins ses sistemi, 9,2 inçlik multimedya ekranı, arka koltuk eğlence sistemi ve 4 bölgeli klima sistemi gibi özelliklerle karşılaşacaklar.

BMW, 640i GT'nin kaputunun altında 3,0 litrelik 6 silindirli 340 HP güç ve 450 Nm tork üreten turbo beslemeli benzinli bir motora görev veriyor. 0-100 km/s hızlanmasını 5,3 saniyede tamamlayan otomobil, gücünü yere xDrive dört tekerlekten çekiş sistemi ve 8 ileri otomatik şanzıman vasıtasıyla aktarıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.