otohaber_logo
Haberler
Mazda MX-5’e Tokyo makyajı
Mazda’nın efsane roadster modeli MX-5, kozmetik değişikliklerle birkaç gün içinde başlayacak Tokyo Otomobil Fuarı’nda olacak.
Mazda MX-5’e Tokyo makyajı

Dünyanın en çok satan roadster modeli unvanını taşıyan MX-5'n en son neslinin tanıtılmasının üzerinden birkaç yıl geçtikten sonra, Japon marka Tokyo'ya özel ufak bir makyaj ile modeli yeniden tanıtmaya hazırlanıyor. Aslında Tokyo Otomobil Fuarı, Japon markalar için ayrı bir öneme sahip. Lakin bu fuarın Mazda için ayrı bir önemi var. Çünkü, markanın gelecek modellerine ışık tutacak Kai ve Vision Coupe konseptleri de makyajlı MX-5 ile beraber fuarda olacak.

Makyajlı MX-5'de yeni gövde rengi seçenekleri sunulacak. Ayrıca kumaş tavan için koyu kırmızı renk, iç mekan için Nappa deri ve siyah BBS alaşım jant seçenekleri MX-5 ile birlikte tercih edilecek.

Mazda yetkilileri, ses izolasyonunu iyileştirdiğini belirtirken, artık MX-5'de ısıtmalı koltuklar da sunulacak. Ayrıca otomobilde, start/stop sistemi, fren enerjisini geri kazanım sistemi ve adaptif LED farlar gibi önemli teknolojik yenilikler var.

Şu an için bu makyaj yalnızca Japonya pazarına özel olacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.