otohaber_logo
Haberler
Google Pixel 2'de Android Auto sorunu var
Google'ın yeni telefonları Pixel 2 ve Pixel 2 XL'de yeni bir problem daha ortaya çıktı. Google mesaj odalarında kullanıcılar Android Auto'daki çökme sorunu hakkında şikayette bulundu.
Google Pixel 2'de Android Auto sorunu var

Google Pixel 2 son günlerde özelliklerinden veya performansından ziyade, problemleri ile daha çok gündeme geliyor. Google mesaj odalarında yazanlara göre bazı Pixel 2 kullanıcıları Android Auto'la alakalı sorunlar yaşıyor.

Google mesaj odasında şikayet konusu açıldı

Tüketiciler Android Auto'nun kullanımdayken rastgele çöktüğünü, bu durumu düzetlmenin tek yolunun da telefonun arabayla bağlantısını kesip, yeniden bağlanması gerekiğini belirtiyor.

Şikayetlere bakarsak Google Play Müzik veya Google Haritalar'da çökme hatasıyla denk gelen kullanıcılar var. Bazıları ise başka servislerde de çökmenin olduğunu mesaj odasında yazmış. Sorun sadece belirli bir araba markasıyla sınırlı değil. Honda'dan Volvo'ya, VW'den Kia'ya kadar birçok markanın modelinde çökme hatası yaşanıyor.

Eski Pixel telefonlar Android Auto'la mükemmel çalışıyordu

Bu arada şunu da belirteyim, sorun Pixel 2 ve Pixel 2 XL'yi de kapsıyor. Ayrıca geçtiğimiz sene çıkan Pixel'lerde böyle bir problem yaşamadığını vurgulayan tüketiciler var. Google kullanıcıların hata raporlarını paylaşmasını istiyor, Mountain View merkezli şirket büyük ihtimalle yakın zamanda sorunun kaynağını araştırıp, güncelleme yayınlayacaktır.

Hasan Uğur Nayır / Teknokulis

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.