otohaber_logo
Haberler
Yeni BMW X4 ortaya çıktı
BMW’nin Cenevre Otomobil Fuarı kozu, sonunda gün yüzüne çıktı.
Yeni BMW X4 ortaya çıktı

Markanın dinamik modellerinden X4'te yeni bir sayfa açıldı. 2014 yılından beri yollarda olan X4 artık daha güçlü görünüyor. Far, tampon, ön panjur ve motor kaputu değişen otomobil güncel marka yüzüne kavuştu. Otomobilin silüeti daha fazla coupe çizgilerine bürünürken arka tasarımı da tamamen değişti. 84 mm uzatılan X4'ün dingil mesafesi 54 mm arttı. Genişliği 37 mm arttırılırken yüksekliği 3 mm azaltıldı.

İç mekanda ise tipik BMW çizgilerine sahip ama bu otomobilin yenilenmediği anlamına gelmiyor. Yeni nesilde daha yüksek oturma pozisyonu ve 10,25 inçlik dokunmatik multimedya ekranı otomobilin temel değişiklikleri. Bunun yanında birçok opsiyon sunan otomobilde yeni sürüş asistanları da X4'ün elini güçlendirecek.

İkinci nesliyle yeni motor seçenekleri kazandı. Henüz tüm detaylar açıklanmasa da farklı benzinli ve dizel motorların sunulması düşünülen otomobil, yüksek performans beklentisine ise M40i ve M40d ile cevap verecek.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.