otohaber_logo
Haberler
Subaru Legacy’yi modifiye yaptırmamı önerir misiniz?
Onno Usta, sorularınızı yanıtlamaya devam ediyor.
Subaru Legacy’yi modifiye yaptırmamı önerir misiniz?

2004 model Subaru Legacy sahibiyim. Aracımda görev yapan 136 HP'lik motorun gücünü 200 HP'ye çıkartmak istiyorum. Siz bu modifiye hakkında neler düşünüyorsunuz. Bu değişimin maliyeti nedir ve bu konuda önerebileceğiniz bir yer var mı?
Salih Sarıoğlu



Sayın Salih Sarıoğlu
2004 model Subaru Legacy'nin 2,0 litrelik motorunun 136 HP'lik gücünü 200 HP'ye çıkartmanın en uygun çözümü bu motoru aynı özelliklere sahip turbo motora çevirmektir. Bu motorlarda bazı seçeneklerde atmosferik 190 HP gücü de var ancak bu seçeneği Türkiye'de sunmak bir hayli zor. Bu nedenle Subaru Impreza Turbo'nun parçalarını kullanarak motoru güçlendirmek en gerçekçi yol olacaktır. Konuyla ilgili maliyet ise kalem kalem hesaplanarak bilgi sahibi olunacaktır. Ancak mekanik, elektronik gerekliliklerin toplamında çıkacak yüksek maliyetlere değeceğini sanmıyorum. Oluşacak maliyette bu aracı satıp turbo bir model almanız seçeneği daha ekonomik bir çözüm olacaktır.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.