otohaber_logo
Haberler
Lamborghini Edition resmen tanıtıldı
Çinli üretici Oppo daha bu sabah yeni telefonu Find X'i tanıtmıştı, ancak şirket yerinde durmak bilmiyor. Oppo, lüks İtalyan otomobil markası Lamborghini ile ortaklık yaptığını duyurdu ve Find X Lamborghini Edition'ı açıkladı. Peki bu özel modelin fiyatı
Lamborghini Edition resmen tanıtıldı

Oppo mobil dünyanın gündemine oturdu. Yeni telefonu Find X'i duyuran şirket, tüm dikkatleri üzerine çekmişken, Find X Lamborghini Edition bombasını da patlattı. Çinli şirket yaptığı açıklamada, bu özel modelin Lamborghini ile olan iş birliğinin başlangıcı olduğunu söyledi.

35 DAKİKADA TAMAMEN ŞARJ OLUYOR

Oppo'ya göre Find X Lamborghini modelinde Super VOOC şarj özelliği var. Telefonun 3400 mAh değerindeki pili, 0'dan yüzde 100'e 35 dakika içinde doluyor. Diğer özelliklerin normal Find X modeline göre farklı olup olmayacağı konusunda tek kelime laf edilmedi, ancak Lamborghini Edition'ın arkasının Lamborghini'nin logosuna sahip karbonfiberle kaplı olduğunu biliyoruz.

Çinli şirketin, Lamborghini ile ortaklığı, Huawei'nin 512 GB depolama alanına sahip Porsche Design Mate RS modelinden birkaç ay sonra geldi. Görünüşe göre özel modeller arasında da sıkı bir rekabet yaşanacak, hatta farklı isimler de bu rekabete dahil olabilir.

Oppo Find X ağustos ayında çıkacak, ancak Oppo Find X Lamborghini Edition'ın ne zaman satışa sunulacağı açıklanmadı. Lamborghini modelinin fiyatı da 1699 euro.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.