otohaber_logo
Haberler
Türkiye için özel tasarlandı
Ford'un bugüne kadar 16 milyon adetin üzerinde satan modeli Focus baştan aşağı yenilendi.
Türkiye için özel tasarlandı

Yeni Focus; sedan, hatchback ve station wagon gövde tipleriyle; TrendX, Titanium ve ST-line donanım seviyelerinde 135 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Akıllı teknolojilerle donatılan yeni Focus, Ford Co-Pilot360 teknolojileri ile seviye 2 otonom sürüşe imkan tanıyor.

Ford Otosan Pazarlama, Satış, Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk, Focus modelinin markanın otomobil satışları içindeki payının yüzde 56 olduğunu söyledi. Focus'un sadece Ford Otosan için değil, Türkiye için de önemli bir model olduğunu anlatan Yücetürk, Focus'un sedan versiyonunun Türk kullanıcısının ihtiyaçları dikkate alınarak geliştirildiğine dikkat çekti. Yücetürk, "Sıfırdan bir sedan araç olarak tasarlanan Focus'un Avrupa'da sunulacak donanım paketleri, müşterilerimizin beklentileri ve ihtiyaçları çerçevesinde pazarlama ekibimizin yönlendirmesiyle oluşturuldu" dedi.

Ford'un 'Akıllı şehirler, akıllı araçlar' olarak adlandırdığı gelecek misyonunda yeni Focus'un başrol üstlendiğini söyleyen Yücetürk, "Yeni Focus, bugünün teknolojisi ile geleceğin akıllı dünyası arasında bir köprü kuruyor" dedi.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.