otohaber_logo
Haberler
Klasikler için buluştular
Cemiyet hayatının ünlü isimleri, 2. Uluslararası İstanbul Klasik Araç Festivali’nin açılış daveti için geçen hafta Oligark Beach Bar’da bir araya geldi.
Klasikler için buluştular

Antika Otomobil Federasyonu tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İstanbul Klasik Araç Festivali'nin açılış daveti, geçtiğimiz hafta Oligark Beach Bar'da yapıldı. DS Automobiles Türkiye ana sponsorluğunda, Otohaber ve Şamdan Plus dergilerinin iş birliğiyle gerçekleştirilen davette, cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleri bir araya geldi.

Quick Sigorta'nın co-sponsor olduğu davette ünlü isimler eğlenceli zaman geçirirken, DS Automobiles'in güncel modellerini de yakından görme fırsatı buldular. 28-30 Haziran tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 2. Uluslararası İstanbul Klasik Araç Festivali, her biri kültürel miras olarak değerlendirilen, dönemlerine damga vurmuş klasikleşmiş araçları, tutkunlarıyla buluşturdu.

Davete katılan konuklar alanda sergilenen klasik otomobille bol bol hatıra fotoğrafı çektirip, sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.