otohaber_logo
Haberler
Joygame'den İki Güzel Oyun
Türkiye’nin Oyun ve Eğlence Platformu Joygame’den Yepyeni Bir Hayal Dünyası;
Joygame'den İki Güzel Oyun

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Kehanet Online

Kehanet Online; SHR-Joygame bünyesine ait yeni bir Çevrim İçi Devasa oyun (MMORPG). 2011 ekim ayında Açık Beta dönemine giren ve oyunculara kapılarını açan Kehanet Online, anime öğelerinin sıkça rastlandığı, geniş çaplı oyuncu kitlesine sahip bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Günümüz Çevrim İçi Devasa Oyun kategorisindeki en farklı ve oyuncularına özgürlük hissini en çok yaşatan oyun durumundaki Kehanet Online, hayallerle dolu bir dünyanın kapısını aralıyor. Mevcut içeriği genişletme yönünde önemli adımlar atan Kehanet Online ekibi, ocak ayı içerisinde oyuncularına yeni içerikler sunmanın heyecanı içerisinde. Yeni gelecek ek paketi ile oyuncularına; yeni seviye sınırı, yeni bölgeler, yeni zindanlar ve yeni oyuncu sınıfları gibi içerikler sunulacak. Oyuncu fikir ve önerilerine göre şekillendirilen Kehanet, etkinlikleri, macera dolu görevleri ve oyuncularını sosyal olarak birbirine bağlayan özel bir parti sistemine sahip. Bu tür, gelecek büyük yama eklentilerinin Kehanet Online oyunu içerisinde sık sık yer alacağı söylentileri de kulağımıza gelen ilk haberler arasında yer aldı. Bu da gösteriyor ki oyun sürekli gelişecek ve keyif ile eğlence artacak. Bizden söylemesi; ailenizle keyifli vakit geçirebileceğiniz, uzun soluklu, samimi, eğlenceli bir oyun arıyorsanız Kehanet Online sizler için biçilmiş kaftan.

Wolfteam

Çok kısa bir süre içinde Türkiye'nin En Popüler MMOFPS Oyunu haline gelen Wolfteam, 2009'dan bu yana toplamda 1.500.000 kullanıcıya ulaştı. Edindiğimiz bilgilere göre oyunun hızlı aksiyonu sayesinde bu 1.500.000 oyuncunun 1 günde tam 400.000 tanesini oyunda tutmayı başarıyor. Aynı zamanda Facebook sayfasında 600.000'i aşkın beğenme sayısıyla Türkiye'nin en çok beğenilen 15'inci markası haline de geldi. 2009-2011 yılları arasında Taksim Haritası, Türk Karakteri (Yiğit Demir) gibi, yapımcı firmayla ortak geliştirdiği birçok çalışmayı da başarılı bir şekilde oyuncularına sundu. Kurt ve İnsan olmak üzere iki farklı taraf barındıran Wolfteam, bunların yanı sıra; 28 farklı oyun haritası, 13 oyun modu, 12 özel oyun karakteri, 42 çeşit rütbe seviyesi, klan sistemi ve çok sayıda oyun içi ekipmanı oyuncularına sunmakta. Yeni yılda, yeni haritaları ve yeni karakterlerinin yanı sıra birçok farklı sistemi de oyun içerisine dahil ederek oyuncularına muhteşem bir Wolfteam sunmak için hazırlanıyor. Wolfteam'de, Kurtların ve İnsanların amansız mücadelesi 2012 yılında da hızını kesmeden devam ediyor olacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.