otohaber_logo
Haberler
Jabra Tour Hem Güvenlik Hem Konfor Sağlıyor
ABD'deki Utah Üniversitesi'nde yapılan araştırmaların sonuçları, trafikte seyir halindeyken telefonla konuşmanın alkollü otomobil kullanmaktan daha tehlikeli olduğunu ortaya koydu.
Jabra Tour Hem Güvenlik Hem Konfor Sağlıyor

İşte Jabra Tour da tam bu noktada devreye giriyor. Otomobilinizde hem telefonla konuşup hem de güvenli ve konforlu bir şekilde otomobil kullanmanızı sağlayan Jabra Tour, trafikte güvenli sürüşü arttıracak bir ürün. Özellikle şehir içinde var olan gürültüyü filtreleyen Jabra Tour, elinizi direksiyondan ayırmadan ve dikkatinizi dağıtmadan telefonla konuşma imkanını sizlere sunuyor. 3 watt gücündeki haparlörü ile ekosuz bir görüşme olanağı sunan Jabra Tour, ergonomik ve şık tasarımıylada otomobilinizin iç dizaynında rahatsız edici bir görüntü oluşturmuyor. Mobil telefonlarla kullanılmak üzere tasarlanan Tour Bluetooth ile GPS yönlendirmeleri akışını sağlayabilir ve sevdiğiniz müzikleri dinleyebilirsiniz. otohaber dergisi'i çalışanlarının da beğenisini toplayan Jabra Tour, trafik kazalarını önlemede umarız yardımcı olabilir. Jabra Tour'un fiyatı KDV dahil 289 TL.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.