otohaber_logo
Haberler
30 Milyon Şarkı MINI'lerde
Mini – Deezer işbirliği sayesinde; Mini sahipleri dünyanın dört bir yanından şarkılar keşfederek, otomobil kullanmayı daha keyifli hale getiriyor.
30 Milyon Şarkı MINI'lerde

Dünyanın 180'den fazla ülkesinde aylık 12 milyon aktif kullanıcıya müzik dinleme hizmeti sunan dijital müzik platformu Deezer'ın Mini ile gerçekleştirdiği işbirliği sayesinde; Deezer Mini Connected eğlence sistemine entegre edildi. Bu entegrasyon sayesinde; Mini'nin sunduğu online servis hizmetleri genişletilirken, Mini sahiplerinin dünyanın herhangi bir yerinde, tek bir üyelikle Deezer'ın 30 milyon parçalık müzik arşivine erişerek müzik keşif deneyimi yaşamaları sağlanıyor.

Mini sahipleri, Deezer entegrasyonu ile bu farklılıklarını otomobillerine uygun bir şarkı ile daha da güçlendirebilecek. Bunun için, Deezer Premium+ üyesi Mini sahipleri, App Store'dan Deezer'ın en son sürümünü indirerek, uygulamayı rahat bir şekilde Mini Connected ile Mini'nin araç içi eğlence sistemine entegre edebiliyorlar.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.