otohaber_logo
post
DIZEL
BMW ofislerine baskın!

Alman savcıları ve polisleri, dizel araç emisyonlarının manipüle edilmesiyle ilgili bir soruşturma ile bağlantılı olarak, otomobil üreticisi BMW AG’nin Münih ve Avusturya’daki ofislerinde arama yaptı.

post
ABD
Volkswagen ile birlikte Bosch'a da ceza

Volkswagen, dizel skandalı kapsamında yeni bir ceza daha ödeyecek. Bu kez, sorumluluğu bulunduğu söylenen Bosch da cezaya çarptırıldı.

post
DIZEL
Dizel skandalı sonrası Volkswagen satışları ne durumda?

Otomotiv devlerinin dünyadaki satış rakamları açıklanmaya devam ediyor. Alman markanın, dizel skandalı sonrasındaki durumu şaşırtıyor.

post
AUDI
Volkswagen 600 bin aracını geri mi çağırıyor?

Volkswagen grubunun 600 bin aracında olduğu tahmin edilen teknik sorunlar nedeniyle, Alman otomotiv devinin geri çağırmalara başlayacağı iddia ediliyor.

post
DIZEL
İtalya ile Almanya arasında "Fiat" gerginliği

ABD Çevre Koruma Ajansının İtalya-Amerika ortaklı otomobil üreticisi Fiat Chrysler (FCA) şirketine emisyon hilesi soruşturması başlatması, İtalya ile Almanya arasında gerginliğe neden oldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.