otohaber_logo
Haberler
Dizel Chevrolet Cruze Şok Fiyatla Geldi!
Kompakt sınıfın başarılı modellerinden Chevrolet Cruze, 1.6 lt’lik tek benzinli motordan sonra artık 2.0 lt’lik dizel motor seçeneği de sunuyor.
Dizel Chevrolet Cruze Şok Fiyatla Geldi!

Piyasaya ilk olarak 2008'de sedan karoserle çıkan Chevrolet Cruze, hatchback versiyonun da satışa sunulmasıyla artan versiyon çeşitliliğini şimdi de dizel motorla bir adım öteye taşıyor.

Kompakt sınıfta 1.6 lt ve altı silindir hacmine sahip dizel rakiplerinden farklı olarak 2.0 lt'lik büyük sayılabilecek bir dizelle ithal edilmeye başlanan Chevrolet Cruze'da bu motor hem sedan hem de hatchback versiyonlarda tercih edilebiliyor. 163 HP gücündeki dizel iki farklı donanım seviyesinde sunulurken, 6 ileri manuel şanzıman sadece baz donanım paketi LT'de tercih edilebiliyor. Diğer alternatif 6 kademeli otomatik hem LT'de hem de LTZ donanımlarında sunuluyor.

Dizel motorlu ve manuel şanzımanlı Cruze'lar için başlangıç fiyatları Hatchback'te 56.688 TL, Sedan'da ise 57.532 TL olarak belirlenirken, otomatik şanzıman farkı 1.000 TL olarak belirlenmiş. Ortlama yakıt tüketimlerinin karoser ve şanzıman tipine göre 5.4 lt/100 km ile 6.3 lt/100 km arasında değiştiği dizel motorlu Cruze'ların baz donanım seviyesinde, ön, yan ve perde havayastıkları, ESP, çekiş kontrol sistemi, elektrikli camlar, manuel klima ve alaşım jantlar gibi pek çok konfor ve güvenlik donanımı standart olarak sunuluyor.

Kokpit tasarımında dinamik çizgiler dikkat çekiyor. 2.0 lt'lik dizel yüksek ÖTV'ye rağmen çok rekabetçi bir fiyat etiketi taşıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.