otohaber_logo
Haberler
Ikinci el BMW 3.30 Cabrio almamı önerir misiniz?
2001 ile 2005 model arası BMW 3.30 Cabrio almayı düşünüyorum. 3 Serisi Cabrio’nun 0 kilometresini alabilecek bütçem olmadığı için ikinci el almak istiyorum.
Ikinci el BMW 3.30 Cabrio almamı önerir misiniz?
Ancak 5 yaşından büyük bir otomobile 48.000 ile 60.000 TL arasında değişen para ödemek mantıklı mı? Ayrıca yedek parça ve servis konusunda bütçem zorlanır mı? Umut Başaran/E-posta (İstanbul)

Sayın Umut BaşaranBMW 3.30'da görev yapan motor, bilhassa orta ve yüksek devir kullanımlarında performansını M3'e alternatif olabilecek bir modeldir. Ancak ikinci el olarak satın alınan bir aracın zaman içinde ne gibi sorunlar çıkartabileceği ve maliyetlerinin de ne olacağını kimse bilemez. Bence aracı satın almadan önce yetkili serviste komple Check-up yaptırarak araç hakkında daha bilgi sahibi olabilirsiniz. 0 km'sini satın alacak bütçeniz olmadığı için ikinci elinde bazı riskleri de üstleneceksiniz. Ayrıca bilmeniz gereken önemli bir konu da Cabrio araçların sedanlardan daha ağır oldukları ve bu nedenden tüketimlerinin de fazla olmasıdır. Maksimum hızı ve hızlanması da sedana göre daha azdır.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.