otohaber_logo
Haberler
Mourinho Tercihini Yaptı
Portekizli teknik adam Jose Mourinho, mart ayında İngiltere'de satışa sunulacak yeni Jaguar F-Type Coupe için ilk alıcı oldu.
Mourinho Tercihini Yaptı

Mart ayında İngiltere'de satışa sunulacak Jaguar F-Type Coupe için şimdiden bir çok alıcı devreye girdi. Bu otomobil alıcıları arasında dikkat çeken detay ise İngiliz otomobillerine merakıyla bilinen Jose Mourinho. Dünyanın en önemli teknik adamları arasında gösterilen Mourinho, yeni Jaguar F-type'ın ilk müşterisi olacak. Londra'da düzenlenecek tanıtım ile müşterilere tanıtılacak olan yeni Jaguar F-Type Coupe'nin en güçlü seçeneği olan F-Type R Coupe, 5.0 litrelik V8 üniteye sahip. 550 HP güç üreten bu motor F-Type'ı 0'dan 100 km/s'ye 4.0 saniyede çıkartabiliyor. F-Type S Coupe ve F-Type Coupe'deyse 3.0 litrelik, sırasıyla 380 HP ve 340 HP güç üreten supercharger motorlar kullanıyorlar.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.