otohaber_logo
Haberler
S3'e Cabrio Takviyesi
300 HP üreten S3 Cabrio, 84’üncü Cenevre Otomobil Fuarı’nda boy gösterecek. Otomobilin 0'dan 100 km/s hıza ulaşması 5.4 saniye sürüyor.
S3'e Cabrio Takviyesi

Audi'nin geçtiğimiz günlerde resmi fotoğraflarını paylaştığı küçük hot-hatch modeli S1'in yanına ağabeyi S3'ün cabrio versiyonu da katıldı. 84'üncü Cenevre Otomobil Fuarı'nda boy gösterecek olan ve otomobil severlerin büyük merakla beklediği S3 Cabrio'nun kaputun altında 2.0 litrelik TFSi ünite bulunuyor. 300 HP ve 380 Nm maksimum tork değerine sahip motor ile 6 kademeli S tronic şanzımanla kombine edilmiş.

Audi'nin quattro teknolojisinin kullanıldığı bu ateşli cabrio, 0'dan 100 km/s hıza 5.4 saniyede ulaşmayı başarıyor. Otomobilin maksimum hızı ise 250 km/s olarak sınırlandırılmış.

S3 Cabrio'nun sürücü ve yolcu koltuğunun 20 mm alçakta konumlandırılmış. Bu sayede otomobilin üstü açıkken daha konforlu yolculuk edilmesi amaçlanmış. Ayrıca otomobilin yere yakın tamponları, yine göze çarpan unsurlar arasında… 18 saniyede açılan tavan ise 50 km/s hıza kadar bu özelliğini koruyor.

Yeni S3 Cabrio'nun bagaj hacmi aracın üstü kapalıyken 285 litreyken üstü kapalı halde 235 litreye düşüyor. Sportif karakteri tamamlayan 18 inç boyutundaki alaşım jantlar ekstra bir ücret karşılığında 19 inç boyutunda tercih edilebiliyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.