otohaber_logo
Haberler
Tam Elektrikli Golf’e Adım Adım
Golf, yeni plug-in hibrid versiyonuyla Cenevre'de sahne alacak. Hibrid versiyonun ortalama yakıt tüketimi 1.8 lt/100 km olarak açıklanıyor.
Tam Elektrikli Golf’e Adım Adım

Son bir aydır hakkında birçok haber çıkan Golf'ün hibrid versiyonu "GTE" ismiyle gelecek ay Cenevre Otomobil Fuarı'nda sahneye çıkacak. Aracın kaputunun altında bulunan 1.4 litrelik 4 silindirli TSI motor, 102 HP güç üretiyor. Elektrik motor ile kombine edilmiş Golf GTE ise maksimum 204 HP ve 349 Nm tork değerine sahip oluyor.

Otomobilin yalnızca elektrik motoru ile maksimum hızı 130 km/s olurken, Golf GTE'nin 1,4 litrelik motoru da devreye girdiğinde, 0' dan 100 km/s hıza ulaşması 7,6 saniye sürüyor. Maksimum hız ise 217 km/s. Otomobil elektrik modunda kullanıldığında 50 km ekstra yol yapabiliyor. Hibrid Golf, iki motoruyla birlikte toplam 940 km'lik menzile sahip.

GOLF GTE'nin DETAYLI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ bit.ly/1jjzWsM

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.