otohaber_logo
Haberler
Volvo Concept Estate
Geleceğin Volvo’su Cenevre’de sahneye çıkıyor. Yeni konsept station ruhlu bir coupe ve geleceğin İsveçlilerine ışık tutuyor.
Volvo Concept Estate

Volvo'nun geleceğe ışık tutan modeli Concept Estate, kendini gösterdi. Concept Coupe modelinin "shooting brake" versiyonu olarak adlandırılan otomobil, 84'üncü Cenevre Otomobil Fuarı'nda sahneye çıkıyor.

T şeklinde gündüz farlarına sahip Concept Estate, etkileyici bir ön tasarıma sahip. Çarpıcı alaşım jantları, şık bagaj kapağı ve çift egzoz çıkışı otomobilin dikkat çeken diğer unsurları arasında…

Gösterişli tasarım, dış mekan kadar iç mekanda da göze çarpıyor. İnce düşünülmüş işçilik, şık deri döşeme ile vurgulanmış. Gri ahşap kaplama ve çok sayıda metalik aksan yine Concept Estate'nin tasarımının önemli detaylarından… Otomobilde teknoloji de unutulmamış. Concept Estate'de dijital gösterge paneli ve orta konsola konumlandırılmış büyük bir multimedya ekranı bulunuyor. Ayrıca yine aracın sportif detaylarına vurgu yapan üç kollu direksiyon simidi ve turuncu renkte emniyet kemerleri dikkat çekiyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.