otohaber_logo
Test Merkezi
Test: Chevrolet Aveo 1.2 16V
Küçük sınıf hatchbacklerin en uygun fiyatlılarından biri olan Chevrolet Aveo, etiketteki rakamı kelepir kılan şık görüntüsü sayesinde ilk görüşte iyi bir izlenim bırakıyor.
Test: Chevrolet Aveo 1.2 16V
Uygun fiyatlı otomobiller de artık iyi görünebiliyor. Chevrolet Aveo bu konudaki en iyi örneklerden biri. konudaki en iyi örneklerden biri. Sedan karoser seçeneği pek çok rakibinden daha orantılı bir tasarıma sahip olan Aveo'nun hatchback versiyonu da, 20.984 TL'lik baz fiyat etiketi taşıyan bir bütçe otomobili olduğu gerçeğini gizleyen şık bir görünüme sahip.

Baz Donanım
Sürücü ön havayastığı, çocuk koltuğu bağlantı noktaları, aktif gergili emniyet kemerleri, merkezi kilit, 60:40 oranında katlanabilen arka koltuklar, yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon, elektrikli ön camlar, MP3'lü radyo-CD çalar, klima, 14 inçlik çelik jantlar.

Artılar
Uygun fiyat, düşük tüketim, genç tasarım, tatminkar genişlik.

Eksiler
Bagaj hacmi, yetersiz performans, sürüş özellikleri.

Otohaber Yorumu
Chevrolet Aveo HB, A segmenti seviyelerinden başlayan çok makul bir fiyata, şık bir B segmenti modele sahip olma fırsatı sunuyor. Otomobilin çekici dış tasarımının beklentileri arttırdığı bir gerçek. Ancak unutmamak gerekir ki o bir bütçe otomobili. Düşük fiyat ve makul tüketim en önemli beklentileriniz arasında olmalı. Zaten performans ve sürüş özellikleri açısından pek iddialı olamayan bu otomobil de belli ki en çok fiyatına ve tutumlu karakterine güveniyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.