otohaber_logo
MULTIMEDYA
Amerika'ya özel
Amerika'ya özel
1 / 4

Amerika'ya özel

Amerika'ya özel

Hyundai'nin sportif görünümlü yeni pikabı Santa Cruz, Amerika pazarında satılacak ve bu araç Alabama'da üretilecek.

2 / 4

Amerika'ya özel

Amerika'ya özel

Sportif tasarımı ve donanım özellikleriyle iddialı olan Hyundai Santa Cruz, pikabın anavatanı olan Amerika'ya hitap ediyor. Bu araç eğimli A ve C sütunu, tavan tasarımı, kendine özgü far ve ızgarası, çift parçalı stop lambaları, şişkin çamurlukları, koruma barları ve 20 inçlik jantlarıyla sportif bir görünüm sunuyor.

3 / 4

Amerika'ya özel

Amerika'ya özel

Santa Cruz'da görev yapan 2,5 litrelik direkt püskürtmeli benzinli motor atmosferik olarak 190 HP güç ve 244 Nm tork üretiyor. Daha güçlü bir Santa Cruz isteyenler için ise 275 HP güç ve 420 Nm tork üreten 2,5 litrelik turbo beslemeli seçenek de var. Her iki güç seçeneğinde 8 ileri vitesli çift kavramalı şanzıman ve 4x4 aktarma bulunuyor.

4 / 4

Amerika'ya özel

Amerika'ya özel

Uzunluğu 4.970 mm olan Santa Cruz'un dingil mesafesi 3.000 mm. Bu aracın iç mekanında 8 inç ya da 10 inçlik multimedya ekranı, 10,25 inç dijital gösterge paneli ve Bose ses sitemi seçeneği öne çıkıyor. 640 kg taşıma kapasitesi olan ve 1.500 kg ile 2.257 kg arasında değişen çekme kapasitesi bulunan Santa Cruz'da 4 farklı donanım seçeneği var. Gelişmiş sürüş destek sistemlerine sahip olan bu aracın 2021'in yaz mevsiminde Amerika'da yollara çıkması planlanıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.