otohaber_logo
MULTIMEDYA
Avrupa makyajı
Avrupa makyajı
1 / 3

Avrupa makyajı

Avrupa makyajı

2017'de yollara çıkan ikinci nesil Jeep Compass, 2020 sonnda Çin pazarı için makyajlanmıştı. İtalya'da da üretilen otomobil, Avrupa standartları göz önüne alınarak yeniden elden geçirildi. Jeep'in Avrupa pazarında yüzde 40'lık pay ile en çok satılan modeli olan Compass, gördüğü makyajla birlikte içinde ve dışına çeşitli yeniliklere sahip oldu. LED gündüz farları, sis farları ve tamponları yenilenen Compass'ın içinde de önemli değişiklikler var. Araçta 10,25 inçlik dijital gösterge ekranı ve Uconnect 5 özellikli 8,4 inç veya 10,1 inçlik multimedya ekranı bulunuyor.

2 / 3

Avrupa makyajı

Avrupa makyajı

Compass'ın dizel motor seçeneği 10 HP güçlenerek 130 HP oldu. Önden çekişli olan dizel Compass 1.6 Multijet II'de 6 ileri vitesli manuel şanzıman yer alıyor. Benzinli 4 silindirli 1,3 litrelik motora sahip Compass'ta manuel şanzımanlı 130 HP veya DDCT (çift kavramalı otomatik) şanzımanlı 150 HP'lik güç seçeneği görev yapmayı sürdürüyor.

3 / 3

Avrupa makyajı

Avrupa makyajı

Ayrıca 190 HP veya 240 HP güç seçenekli kablolu şarj edilebilir hibrit seçeneği de makyajlı Compass'ta sunulmaya devam ediyor. Makyajla birlikte bu araçta otonom 2 standartlarını karşılayan yeni nesil güvenlik sistemleri görev yapıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.